Pikachu 3DS XL har fått svenskt släppdatum!

pikachu 3ds svensk förpackning

För några månader sedan utannonserades det att Nintendo skulle släppa en specialmodell av 3DS XL med en minst sagt ”stöttålig” finish. Konsolen, vars yta kläs av den sockersöta, elektriska Pokémon Pikachu, fick då inget europeiskt släppdatum men som tur är har det i dag ändrats. Bergsala AB (Nintendo i Sverige) har via Twitter meddelat att:

Pikachu 3DS XL släpps [i Sverige] den 7 december. Den kommer att säljas i en begränsad upplaga så var ute i tid!

Är du sugen på konsolen borde du boka en. Nintendo har meddelat att de inte tänker tillverka nya upplagor, så om du vill lägga vantarna på den för många kanske snyggaste 3DS-modellen hittills är det dags att skrida till handling. Personligen är jag lite avhållsam på grund  av de två yttre kamerornas lite obekväma placering. Ta en titt nedan så förstår du nog vad jag menar.

Pikachu gul 3DS XL 2 Pikachu 3DS XL har fått svenskt släppdatum!

Svar (varning, kan inte oses):
Det är bröstvårtor.

Om Pikachu 3DS XL är för mycket för dig blir du nog glad av att höra att Nintendo dessutom släpper två mer stilrena 3DS XL-paket med en vit konsol som antingen har Mario Kart 7 (16 nov) eller Super Mario 3D Land (30 nov) förinstallerat. Se bilder på paketen nedan.

3DSXLMariokart7 Pikachu 3DS XL har fått svenskt släppdatum!

3DSXLSM3DL Pikachu 3DS XL har fått svenskt släppdatum!

Om Julius Guldbog Se alla inlägg av
Julius spelintresse har vuxit sig stort sedan han fick en Game Boy och sin första spelkassett. Nästa steg var ett Nintendo 64 och på det vägen fortsatte det. Som chefredaktör är han huvudansvarig för hemsidan, dess innehåll och nyhetsflöde.

5 kommentarer på "Pikachu 3DS XL har fått svenskt släppdatum!"

 1. Freja 12 november, 2012 kl. 18:51 - Svara

  Attans, jag som hade hoppats på 15 November… aja Pikachu 3DS XL är redan bokad och klar :) .

  • Julius Guldbog 12 november, 2012 kl. 21:33 - Svara

   Troligen kanske de sköt på släppet för att det skulle stråla samman med lanseringen av Paper Mario: Sticker Star. Ska du köpa det samtidigt?

 2. Peter 12 november, 2012 kl. 22:46 - Svara

  Den här vill jag ha!!!

Kommentera