Platinum Games sugna på att jobba med 3DS

the wonderful 101 wii u platinum games

I en intervju med Polygon har Atsushi Inaba från Platinum Games (utvecklaren av Bayonetta 2, The Wonderful 101 m.fl.) sagt följande:

”Vi är väldigt intresserade av Nintendo 3DS som plattform. Jag ser 3DS som en ordentlig, okomplicerad utveckling från en plattform med stor framgång. Att kunna se stereoskopisk 3D med det nakna ögat är en jättebra och okomplicerad innovation, därför är jag väldigt intresserad av konsolen.”

”I nuläget har vi många titlar under utveckling och vi kan inte finansiera 3DS-spel själva. Därför finns det inget under utveckling. Men jag ser positivt på det.”

Platinum Games har under sin tid utvecklat många spännande titlar som enligt oss på redaktionen har varit av varierande kvalitet. Vi minns bland annat Wii-spelet MadWorld som hade otroligt höga förväntningar på sig innan det släpptes och lämnade många besvikna.

Ser du fram mot de kommande Wii U- och (kanske) 3DS-spelen från Platinum?

Om Julius Guldbog Se alla inlägg av
Julius spelintresse har vuxit sig stort sedan han fick en Game Boy och sin första spelkassett. Nästa steg var ett Nintendo 64 och på det vägen fortsatte det. Som chefredaktör är han huvudansvarig för hemsidan, dess innehåll och nyhetsflöde.

Kommentera