Platinum Games vill jobba med Star Fox

starfox_wii_u

Hideki Kamiya från Platinum Games har via Twitter bekräftat att han personligen skulle vara mycket intresserad av att arbeta med existerande, kända Nintendo-serier.

Skulle han själv få välja hade det blivit Star Fox eller NES-klassikern Nazo no Murasame JōDet är lätt att tänka sig något fantastiskt om Hideki Kamiya tog sig an till exempel Star Fox då han ligger bakom spel som Bayonetta, Okami och Viewtiful JoeNu när Nintendo och Platinum Games har ett nära förhållande i och med Bayonetta 2 och The Wonderful 101 är det nog inte helt omöjligt om Platinum Games skulle få chansen att röra om i Star Fox gryta.

Tror du Platinum skulle hantera Fox och hans vänner på ett bra sätt?

Om Julius Guldbog Se alla inlägg av
Julius spelintresse har vuxit sig stort sedan han fick en Game Boy och sin första spelkassett. Nästa steg var ett Nintendo 64 och på det vägen fortsatte det. Som chefredaktör är han huvudansvarig för hemsidan, dess innehåll och nyhetsflöde.

4 kommentarer på "Platinum Games vill jobba med Star Fox"

 1. Tommy Håkansson 17 september, 2012 kl. 12:12 - Svara

  Hört mycket om det här på sistone, även innan hans uttalande. Så det kommer förmodligen hända. Platinum och Nintendo har ju varit bra kompisar länge nu. Jag tror de gjort fler konsolexklusiva titlar till Nintendos konsoler än någon annan.

  • Julius Guldbog 17 september, 2012 kl. 15:35 - Svara

   Ja, det hade varit riktigt roligt. Men att just Platinum skulle göra det, är det säkert? Jag hade varit jätteglad om det var sant (de gör fantastiska spel) men vad har sagts som gör de som troligaste kandidaten för Star Fox? :)

 2. Tommy Håkansson 17 september, 2012 kl. 12:13 - Svara

  Alltså, än till någon annan konsol. Inte mer än någon annan utvecklare. :p

Kommentera