Pokémon Black/White 2 är ”gjort för fansen”

black kyurem pokémon white 2 ds

Pokémon-spelen har som uppgift att tilltala en så bred skara människor som möjligt, men Nintendos Seth McMahill tycker att det kommande Pokémon Black/White Version 2 specifikt är riktat till kärnseriens trogna anhängare. I en intervju med Siliconera sade han följande:

”Om du tittar på alla Pokémon som ingår, t.ex. Pokémon med annan härkomst än Unovaregionen (Mareep är med, en av mina favoriter från Gold/Silver), ser du att de gjort detta till Pokémon-spelarens spel. Det riktas till den som spelar kärnserien, ett fan. Ta World Tournament som exempel, där du kan slåss mot äldre gymledare. Misty finns med. Det tar mig tillbaka till Blue Version, innan jag ens jobbade på Nintendo. Som Nintendoanställd och Pokémonälskare blåstes jag helt av stolen när jag först började spela det. Jag bara, ”Detta spel är gjort för fansen!”. Alla kan spela spelet, men en anhängare av serien kommer att älska dem.”

Talar McMahill sanning eller är det bara överentusiastiskt marknadsföringssnack? Vi lär få reda på det när Pokémon Black/White Version 2 släpps till Nintendo DS den 12 oktober.

Om Julius Guldbog Se alla inlägg av
Julius spelintresse har vuxit sig stort sedan han fick en Game Boy och sin första spelkassett. Nästa steg var ett Nintendo 64 och på det vägen fortsatte det. Som chefredaktör är han huvudansvarig för hemsidan, dess innehåll och nyhetsflöde.

En kommentar på "Pokémon Black/White 2 är ”gjort för fansen”"

Kommentera