Praktfullt diagram lär dig allt om Paper Mario-serien!

paper-mario-nintendo-64

Nintendo har släppt färggrann och ståtlig infografik som ger en lättöverskådlig bild av Paper Mario-seriens nu över tioåriga historia. Serien har nog aldrig presenterats på ett mer estetiskt tilltalande vis, så om du vill lära dig mer om Marios bokstavligen papperstunna äventyr (eller bara lägga blicken på något vackert) rekommenderar jag dig att kika in bilden nedan.

Den senaste delen i serien, Paper Mario: Sticker Starsläpps till 3DS den 7 december.

paper mario infokarta Praktfullt diagram lär dig allt om Paper Mario serien!

Om Julius Guldbog Se alla inlägg av
Julius spelintresse har vuxit sig stort sedan han fick en Game Boy och sin första spelkassett. Nästa steg var ett Nintendo 64 och på det vägen fortsatte det. Som chefredaktör är han huvudansvarig för hemsidan, dess innehåll och nyhetsflöde.

3 kommentarer på "Praktfullt diagram lär dig allt om Paper Mario-serien!"

 1. Filip Gustafsson 4 december, 2012 kl. 23:22 - Svara

  En fantastisk serie som tyvärr blivit svagare för varje ny titel som lanserats.
  Sticker Star ser dock ut att vara spelet som vänder trenden!

  • Julius Guldbog 5 december, 2012 kl. 10:41 - Svara

   Personligen ser jag TYD som seriens höjdpunkt, allt ettan var fast lite mer polerat, tycker jag. Av vad jag hittills spelat av Sticker Star är jag imponerad, det är ett välgjort spel.

 2. Kent Engström 4 december, 2012 kl. 23:48 - Svara

  Detta blir mitt första Paper Mario som jag alla fall köper själv. SPM hade sin charm och var riktigt fint, men efter halva spelet var det nånting som höll mig från att klara av det.

  Hoppas detta ska bli ett schysst tillskott till min 3DS-samling!

Kommentera