Rayman Legends försenat till 2013!

rayman-legends-gameplay

En av de mest lovande släpptitlarna till Wii U var utan tvekan Rayman LegendsJa, du läste rätt; var. Ubisoft har nyligen bekräftat att det kommande storspelet ska släppas först nästa år, något som för många personer lär komma som tråkiga nyheter.

Rayman Legends ska lanseras över hela världen under det första kvartalet år 2013.

Vi är glada över att våra fans ser fram emot spelet och vi tar oss därför tid att försäkra oss om att vi levererar en produkt som lever upp till och, förhoppningsvis, överstiger deras förväntningar. Vi delar med oss av ny information inom kort.

Ubisofts agerande har många tänkbara förklaringar. Personligen tror jag att det snarare rör sig om ett strategiskt beslut än ett försök att förbättra spelet. På Wii U:s lanseringsdag kommer det att finnas många bra titlar som lätt överskuggar varandra, inte minst från Ubisoft själva, som bland annat har ZombiU och Assassin’s Creed III. Detta är i alla fall en möjlighet.

Hur känner du över att Raymans nästa äventyr först kommer 2013?

Om Julius Guldbog Se alla inlägg av
Julius spelintresse har vuxit sig stort sedan han fick en Game Boy och sin första spelkassett. Nästa steg var ett Nintendo 64 och på det vägen fortsatte det. Som chefredaktör är han huvudansvarig för hemsidan, dess innehåll och nyhetsflöde.

4 kommentarer på "Rayman Legends försenat till 2013!"

 1. Mitaki 10 oktober, 2012 kl. 10:59 - Svara

  synd! ZombiU och Rayman var mina två förhandsbokade spel. Om det ist släpps senare så kommer andra Nintendo titlar före (pikmin <3). Hade gärna sett en 3 parts MP plattformshoppare som release spel. Tooo bad…

 2. Pär 17 oktober, 2012 kl. 11:57 - Svara

  skulle tro att det kan ha att göra med att Rayman skulle vara tvungen att tävla emot Mario om samma publik… självklart är det tråkigt att spelet är försenat men samtidigt känns det som ett bra beslut för så väl Ubisoft som Wii U. Genom att senarelägga släppet kommer Wi U få en betydligt jämnare tillförsel av bra spel! hoppas att fler aktörer har samma sak i åtanke.

  • Julius Guldbog 17 oktober, 2012 kl. 12:55 - Svara

   Ja, det är det spåret jag också var inne på. Det är troligen så. Om två spel i samma genre ställs mot varandra (varav ett är från Nintendo) lär Nintendo-spelet väljas i de allra flesta fallen.

 3. DavidBluBB 17 oktober, 2012 kl. 12:47 - Svara

  Ökar helt klart chansen att jag köper Rayman nytt från butik i stället för begagnat. Tror det är det korrekta valet

Kommentera