Redaktionen

NintendoBloggen redaktionen Redaktionen

Julius Guldbog, Chefredaktör

julle profil1 RedaktionenMusikproducerande röstfantast och stolt gamer sedan barnsben. Julius spelintresse har vuxit sig stort och brett sedan den julafton han fick en Game Boy Color och sin första spelkassett. Steget därefter blev ett Nintendo 64 och på den vägen fortsatte det. Tomten hade nog tänkt sig för lite extra om han hade vetat vad han var på väg att starta… Som chefredaktör är Julius huvudansvarig för hemsidan, dess innehåll och att nyhetsflödet ständigt fylls på.

Max Friberg, Art Director / Skribent

max profil2 RedaktionenKonststuderande göteborgare som inte har svårt för att uttrycka sina åsikter. Utöver att fylla ut sina dagar med skulpturstudier spelar han alla sorters spel du kan tänka dig. Med största säkerhet är Max den hårdaste kritikern på redaktionen; Zelda: Twilight Princess höll på att flyga ut genom fönstret då han fann det under sin värdighet att brottas med en Goron i kalsonger. Förnedrande, eller hur? Spelet har legat och samlat damm sedan dess.

Anders-William Berg, Fältreporter / Skribent

anders profil RedaktionenÖverlevnadsexpert vars första spelminne är Ice Climbers till NES. Anders kunskaper inom ämnen som superhjältar, sten-sax-påse och Disney-filmer räcker långt och skulle om världen var rättvis kunna ge honom en examen. Hade en fas i livet då han skrev pretentiösa dikter vilket ledde till tre års studier vid en litteraturlinje och är därför tillsammans med Julius och Christoffer en av tre redaktionsmedlemmar som faktiskt studerat journalistiskt skrivande!

Christoffer Heijerdahl, Skribent

christoffer profil RedaktionenFilm- och spelälskande Smögenbo med ett glatt sinne. Christoffer söker aktivt och oavbrutet efter nya utmaningar och ser alltid positivt på vad framtiden har i sitt sköte. Han har sedan 12 års ålder intresserat sig för filmproduktion och har nyligen avslutat sin filmutbildning vid Stockholms Filmskola. I dagsläget jobbar Christoffer flitigt genom sitt produktionsbolag CH Media med siktet inställt på att skapa framtida klassiker på filmduken.