Reggie: ”Miiverse är olikt något annat som tidigare skådats”

miiverse_1

Nintendos amerikanska VD, Reggie Fils-Aime, har till IGN sagt att Miiverse kommer att bli något helt nytt från vad som tidigare setts på stationära hemskonsoler. Miiverse beskrivs som ett levande och rikt socialt nätverk som ska att vara en grundläggande och tilltalande del av hur spelare upplever Wii U, precis som StreetPass och Mii Plaza är till Nintendo 3DS.

Tror du att Miiverse kan ha samma dragningskraft som t.ex. StreetPass?

Om Julius Guldbog Se alla inlägg av
Julius spelintresse har vuxit sig stort sedan han fick en Game Boy och sin första spelkassett. Nästa steg var ett Nintendo 64 och på det vägen fortsatte det. Som chefredaktör är han huvudansvarig för hemsidan, dess innehåll och nyhetsflöde.

4 kommentarer på "Reggie: ”Miiverse är olikt något annat som tidigare skådats”"

 1. Peter 26 september, 2012 kl. 13:14 - Svara

  ”Tror du att Miiverse kan ha samma dragningskraft som t.ex. StreetPass?”

  Det hoppas jag inte utan jag hoppas på att det kommer ha bra mycket större dragningskraft än StreetPass.

  Jag tror inte det är särskilt många 3DS-användare som använder Street Pass och jag tycker inte att det är särskilt spännande funktion heller.

  Men MiiVerse däremot hoppas jag på och tror kan blir bra

  • Julius Guldbog 26 september, 2012 kl. 14:10 - Svara

   Det hade varit underbart om det blir kärnan för Wii U. StreetPass varierar nog väldigt mellan 3DS-ägare. Jag tycker det är hur roligt som helst att gå ut och ”träffa” människor. Får i alla fall ett par stycken om dagen. På en vanlig dag som inte är mässa eller event har jag fått upp till 8 stycken.

   • Martin 27 september, 2012 kl. 12:31 - Svara

    Jag gillar streetpass men jag har TUR om jag ens får en träff på en vecka där jag bor. När jag var i Sthlm var det inga bekymmer. Hoppas också på Miiverse, men har iofs inte bestämt mig för ett Wii U köp än.

    • Julius Guldbog 27 september, 2012 kl. 13:24 - Svara

     Det är synd att StreetPass är så beroende på var man bor. Miiverse är ju Internetbaserat, så konsolens geografiska plats är ju som tur är inget som påverkar upplevelsen.

     En bra grej att fundera på om du är osäker, Wii U-köpet, alltså.

Kommentera