Reggie: ”Miyamoto och Retro jobbar på fantastiska spel”

REGGIE LÄSKIG

Nya spel i pipelinen

Ett tag nu har det ryktats om att nya speltitlar till Wii U är på väg från utvecklare som Shigeru Miyamoto och Retro Studios. Vi vet att Miyamoto just nu jobbar på Pikmin 3men vad mer har han på gång, och vad sysslar egentligen Retro Studios med?

I en intervju med Game Trailers har Reggie Fils-Aime frågats om vilka storspel som komma skall utöver de som redan blivit avtäckta. Så här svarade han:

”Ni kan vara säkra på Miyamoto och teamet på EAD arbetar med fantastiska projekt. Lita även på att Retro Studios arbetar på ännu ett fantastiskt projekt. Vi har stora spel under utveckling som kommer att komma.”

Även fast han inte säger mycket är det väldigt skönt att veta att det som förr varit rykten nu är officiellt! Nya spel är på väg till Wii U från både Shigeru Miyamoto och Retro Studios!

[Bildkälla: Nintendo-Gamer.net]

Om Julius Guldbog Se alla inlägg av
Julius spelintresse har vuxit sig stort sedan han fick en Game Boy och sin första spelkassett. Nästa steg var ett Nintendo 64 och på det vägen fortsatte det. Som chefredaktör är han huvudansvarig för hemsidan, dess innehåll och nyhetsflöde.

3 kommentarer på "Reggie: ”Miyamoto och Retro jobbar på fantastiska spel”"

  1. Yohan Blomquist 28 september, 2012 kl. 16:27 - Svara

    Otroligt väntat såklart. Allt annat hade ju varit ganska uteslutet. Precis det man vill höra trots allt :)

    • Julius Guldbog 28 september, 2012 kl. 23:18 - Svara

      Ja, annat hade varit snopet. Läste att någon gissade på Nintencamels från Miyamoto och Raven Blade från Retro.

Kommentera