Reggie: ”Wii U kommer att ha Friend Codes, men de är bättre”

reggie_friendcodes_wii_u

Nintendo of Americas VD, Reggie Fils-Aime, har bekräftat att Wii U kommer att använda sig av det ökända systemet Friend Codes, men påpekar att det kommer att vara enklare. Det verkar som att du kommer att kunna interagera med människor i Miiverse utan att lägga till deras Friend Codes, men lägger du till deras koder får du fler valmöjligheter. Reggie säger:

”Det finns Friend Codes, men det är inte vårt befintliga kodsystem. Vad menar jag med det? Jo, jag menar så här: du kommer att kunna identifiera personer som vänner och ha en viss nivå av interaktion med dessa gentemot en annan nivå av samspel med den mer allmänna befolkningen. Metoden för att identifiera någon som en vän är mycket enklare än vad som händer med Friend Codes i dag.”

Det är lite svårt att tyda vad ”mycket enklare” egentligen betyder och kan vara allt från ett eget användarnamn till en likadan kod vi använder i dagsläget. Det finns fortfarande mycket vi vill veta om det kommande systemet, men av vad som hittills har sagts är jag mycket hoppfull.

Gillar ni Friend Codes?

Om Julius Guldbog Se alla inlägg av
Julius spelintresse har vuxit sig stort sedan han fick en Game Boy och sin första spelkassett. Nästa steg var ett Nintendo 64 och på det vägen fortsatte det. Som chefredaktör är han huvudansvarig för hemsidan, dess innehåll och nyhetsflöde.

En kommentar på "Reggie: ”Wii U kommer att ha Friend Codes, men de är bättre”"

Kommentera