Retro Studios är ”för sysselsatta” för att utveckla Zelda

zelda_hd

I en intervju med IGN har Nintendos legendariska spelutvecklare Shigeru Miyamoto sagt att Retro Studios är alldeles för upptagna för att jobba med ett nytt Zelda till Wii U. Miyamoto säger inte att det aldrig skulle hända, men skulle det ske kommer han att vara en stor del av projektet, något han i nuläget inte har tid med. Nedan kan ni läsa citaten i sin helhet:

”Retro är väldigt upptagna nu. Jag kan tyvärr inte säga vad de arbetar med.”

”Att de skulle arbeta på ett nytt Zelda är inte uteslutet, speciellt inte att de skulle utveckla ett helt Zelda-spel själva.”

”Skulle det ske hos Retro i USA hade det varit svårt för dem att samordna, och i nuläget är de så klart för upptagna för att göra det. Det skulle nog även krävas att jag var inblandad till stor del, därför hade jag behövt vara på plats ganska ofta. Jag skulle förmodligen behöva flytta till Texas… [skratt]”

Om Julius Guldbog Se alla inlägg av
Julius spelintresse har vuxit sig stort sedan han fick en Game Boy och sin första spelkassett. Nästa steg var ett Nintendo 64 och på det vägen fortsatte det. Som chefredaktör är han huvudansvarig för hemsidan, dess innehåll och nyhetsflöde.

Kommentera