Rhythm Thief kan få uppföljare till Wii U och 3DS

rhythm_thief_3ds

När Shun Nakamura, producenten till Rhythm Thief & The Emperor’s Treasuretillfrågades om en uppföljare till Rhythm Thief till Wii U eller 3DS svarade han så här:

”Jag skulle vilja prova det på båda konsolerna då jag har många saker jag skulle vilja göra för spelets system och dess olika scenarion. Uppföljaren kommer att överstiga det första spelet om jag kan förverkliga exakt det jag nu har i åtanke.”

Rhythm Thief & The Emperor’s Treasure till 3DS är, enligt oss, fantastiskt och en uppföljare till det hade inte varit fel. Ni kan läsa vår recension av spelet genom att klicka här.

Om Julius Guldbog Se alla inlägg av
Julius spelintresse har vuxit sig stort sedan han fick en Game Boy och sin första spelkassett. Nästa steg var ett Nintendo 64 och på det vägen fortsatte det. Som chefredaktör är han huvudansvarig för hemsidan, dess innehåll och nyhetsflöde.

Kommentera