RYKTE: Är EA desperata att få Origin till Wii U?

ea mass effect 3 wii u origin

Fram med saltet…

Runt om på Internet flyger det runt ett visst rykte, ett rykte som påstår att Electronic Arts desperat försökte få Nintendo att implementera EA:s onlinetjänst Origin i Wii U. Nintendo har gått ut och sagt att de varit i kontakt med många olika företag som ville hjälpa dem att förbättra konsolens onlinefunktioner. Electronic Arts påstås ha varit ett av företagen.

Än så länge låter allt hyfsat trovärdigt, men tro mig, det ballar ur. EA ska tydligen ha blivit giriga och krävt att Nintendo Network officiellt skulle bli en del av Origin samt använda dess interface, något Nintendo vägrade, så klart. Detta ska ha fått EA att säga upp sitt stöd för konsolen.

Det sista får det att framstå som en stor fet lögn, speciellt när vi vet att EA har en hel del kommande Wii U-spel som Madden, FIFA och Mass Effect 3Det är dock intressant att diskutera om huruvida EA ”desperat” försökte få Wii U:s onlinefunktioner att baseras på Origin.

Hade du velat att Wii U använde Origin?

Om Julius Guldbog Se alla inlägg av
Julius spelintresse har vuxit sig stort sedan han fick en Game Boy och sin första spelkassett. Nästa steg var ett Nintendo 64 och på det vägen fortsatte det. Som chefredaktör är han huvudansvarig för hemsidan, dess innehåll och nyhetsflöde.

En kommentar på "RYKTE: Är EA desperata att få Origin till Wii U?"

Kommentera