RYKTE: Franskt ombud läcker Wii U:s pris- och släppdetaljer?

wii u europeiskt datum 7 december

7 december för 349 €?

Detta är ett rykte från den hemsidan Jeuxactu, som rapporterar att den franska återförsäljaren FNAC har avslöjat det europeiska lanseringsdatumet – och ett möjligt pris – för Wii U.

Jeuxactu har följande att berätta om konsolens släppdetaljer. Observera att det är dåligt översatt med Google Översätt då jag knappt kan ett ord franska (tack för idén, Nintendo Life).

Nintendo hemlig genom en nyfiket tyst tills nu, priset och releasedatum för Wii U kommer att formaliseras genom butikskedjan FNAC. Sedan några timmar alla tecken visas hela Paris att Wii U kommer att finnas tillgängliga December 7, 2012 till ett pris av € 349. Uppgifter bekräftas av bilden nedan, men också genom vår diskussion med en av säljarna butik FNAC Montparnasse. Detta berättade att konsumenterna redan kan förbeställa verkstäder utan även på shopping webbplats för FNAC, som också listar de första spelen till priset av 69,90 €. Ett högt pris som många tycker, oavsett konsol eller spel, men det verkar som det är priset att betala för att få denna nya maskin kommer med sin tablet gamepad och en scartkabel …

Det kan vara så att FNAC gissat sig fram, men den 7 är en fredag och den dag i veckan Nintendo brukar släppa sina produkter på. Wii släpptes fredagen den 8 december 2006 i Europa och det är alltid en möjlighet att FNAC (med tanke på hur stora de är) faktiskt fått information om Wii U:s pris och släppdatum från Nintendo själva.

Om ryktet är sant lär vi få reda på under Wii U-konferensen i New York den 13 september.

Om Julius Guldbog Se alla inlägg av
Julius spelintresse har vuxit sig stort sedan han fick en Game Boy och sin första spelkassett. Nästa steg var ett Nintendo 64 och på det vägen fortsatte det. Som chefredaktör är han huvudansvarig för hemsidan, dess innehåll och nyhetsflöde.

Kommentera