RYKTE: Grand Theft Auto V kommer till Wii U

GTA-V

Den norska CDON.com har i dagarna lagt upp det kommande Grand Theft Auto V på sin hemsida. Inget konstigt i det, men vad säger du om att det står under kategorin ”Wii U”?

Efter att du plockat upp hakan från golvet är det viktigt att tänka på att detta inte behöver stämma då liknande saker sker ofta och sällan visar sig vara något annat än att företaget helt enkelt har begått ett misstag. Det kan dock finnas dock strå av sanning i dem också. Stortiteln Call of Duty: Blacks Ops II listades hos en återförsäljare till Wii U flera månader innan en version till konsolen avtäcktes förra veckan.

Ett GTA-spel till Wii U hade inte förvånat då Grand Theft Auto: Chinatown Wars släpptes till Nintendo DS år 2009. Tror du att Rockstars flaggskepp kan komma till Wii U?

Om Julius Guldbog Se alla inlägg av
Julius spelintresse har vuxit sig stort sedan han fick en Game Boy och sin första spelkassett. Nästa steg var ett Nintendo 64 och på det vägen fortsatte det. Som chefredaktör är han huvudansvarig för hemsidan, dess innehåll och nyhetsflöde.

8 kommentarer på "RYKTE: Grand Theft Auto V kommer till Wii U"

 1. Kenny 18 september, 2012 kl. 11:57 - Svara

  Det gör det utan tvekan :)

  • Julius Guldbog 18 september, 2012 kl. 12:38 - Svara

   Hade verkligen inte förvånat! Vi får hoppas!

 2. Arthedain 18 september, 2012 kl. 12:05 - Svara

  Det får vi hoppas. Mer hardcore lir till Wii U, tack! Har även sett LEGO Lord of the Rings till Wii U på flera sidor. Hoppas det är sant, lär ju vara trevligare än en nerbantad Wii-version.

  • Julius Guldbog 18 september, 2012 kl. 12:40 - Svara

   Wii U behöver alla multiplattformsspel den kan få, och GTA hade verkligen varit häftigt. Epic Mickey 2 till Wii U var ju hemligt tills förra veckan och hade varit under en väldigt lång tid. Hoppas att så även är fallet med GTA V

 3. Peter 18 september, 2012 kl. 13:21 - Svara

  Det skulle kunna komma och jag tror att det kan finnas en tämligen stor chans att det faktiskt kommer, men att norska CDON skulle komma över ett sånt avslöjande eller vad man skulle säga, har jag svårt att tro.

  Jag tror bara att det är en placeholder för att förbereda sig ifall det skulle visa sig att det stämmer.

  Det är samma sak med Webhallen. De listar till exempel Donkey Kong till 3DS trots att det inte alls finns några officiella uttalanden från Nintendo kring detta spel.

  Som sagt tror jag faktiskt att det finns en möjlighet att det kommer till Wii U och jag hoppas också det.

  Hade varit kul om det kom exklusivt till Wii. Hela internet hade börjat koka av ilska om det visat sig att Nintendo lagt beslag på den spelserien.

  • Julius Guldbog 18 september, 2012 kl. 13:33 - Svara

   Precis som jag skrev är det inte troligt att CDON av alla skulle få veta först, hade varit väldigt konstigt.

   Om Rockstar gör en ”Bayonetta 2″ med GTA V hade de nog fått uppleva många, väldigt otrevliga saker från förargade ”fans”, något de troligen förstår själva. Men visst hade det varit roligt om Nintendo lyckades lägga beslag på även den serien ;)

 4. Peter 18 september, 2012 kl. 18:31 - Svara

  Jag letade runt lite grann under Wii U-avdelningen på CDON och hittade en hel rad icke utannonserade titlar.

  Vad sägs till exempel om Nintendogs Kennel, Super Monkey Ball Cafe, Kirbys Epic Yarn 2 eller Mii Exolore?

  Förresten så verkar det som att CDON spikat sina priser för Wii U nu.

  2999 för basic, 3499 för Premium och 3999 för ZombiU-bundleln.

  • Julius Guldbog 18 september, 2012 kl. 19:59 - Svara

   Spännande, de har inte riktigt koll, med andra ord. Spanade nyss in priserna och på svenska CDON, Webhallen m.fl. säger att sina priser är preliminära… För Premium-paketet skiljer det 1500 kr mellan CDON och Webhallen. Känns lite för mycket, på något sätt :/ Men vem vet? Det kanske stämmer :)

Kommentera