Rykte: Bekräftar Miyamoto Super Mario 4?

new-super-mario-bros-wii-u

Och där var rykteskarusellen i gång igen. Den koreanska tidningen Betanews fick tillfälle att intervjua Shigeru Miyamoto i Paris förra veckan. Miyamoto ska då tydligen ha bekräftat spelet ”Super Mario 4″, genom att säga:

”Vi har Mario-arbetslag inom företaget, därför gör vi Super Mario 4. Det enda jag kan säga är att vi precis utannonserat spelet och att vi kommer att avslöja ytterligare detaljer vid ett senare tillfälle.”

Citatet är väldigt skumt, det beror på att det är en svensk översättning av en dålig engelsk översättning av ett i sin tur översatt citat på koreanska. Ta det försiktigt med denna information tills vi får en bättre översättning eller om någon kan stärka källans trovärdighet. Det troligaste är att Miyamoto pratade om det nyligen utannonserade Super Mario Bros. till Wii U.

Om Julius Guldbog Se alla inlägg av
Julius spelintresse har vuxit sig stort sedan han fick en Game Boy och sin första spelkassett. Nästa steg var ett Nintendo 64 och på det vägen fortsatte det. Som chefredaktör är han huvudansvarig för hemsidan, dess innehåll och nyhetsflöde.

4 kommentarer på "Rykte: Bekräftar Miyamoto Super Mario 4?"

 1. reptileofc 19 april, 2012 kl. 12:50 - Svara

  är det en ny nyhet eller är det marioMii du tänker på?

  • Julius Guldbog 19 april, 2012 kl. 12:56 - Svara

   Detta är en ny nyhet som har att göra med det nyligen bekräftade Mario-spelet till Wii U.

 2. reptileofc 19 april, 2012 kl. 12:51 - Svara

  en små smak men om nått är bekräftat är det inte ett rykte.

  • Julius Guldbog 19 april, 2012 kl. 12:55 - Svara

   Jag förstår hur du menar, skall vara tydligare nästa gång. Men ryktet är att han bekräftat ett spel som heter ”Super Mario 4″.

Kommentera