RYKTE: Retro Studios utvecklar Star Fox till Wii U

starfox_wii_u

Nu när E3 är mindre än en månad från oss börjar det det dyka upp en massa härliga rykten, några med goda källor och en del som verkligen kan ifrågasättas. Först ut i dag är ryktet om att Retro Studios ska avtäcka Star Fox Wii U på E3 nästa månad.

Techtroid ska ha fått en anonymt tips från någon inom industrin som säger att vi ska förbereda oss på ett avtäckande av Star Fox Wii U på E3 och att det förmodligen utvecklas av Retro Studios. I våra öron låter detta rykte som ett av de mer trovärdiga, med tanke på att de tidigare har jobbat med Donkey Kong Country Returns, Mario Kart 7 och Metroid Prime-serien.

Det är mycket spekulering och gissning i detta, men det är nog inte så många som skulle klaga om Retro Studios lade sina magiska fingrar på någon bortglömd Nintendo-serie. Om inte Star Fox, vad sägs om F-Zero?

Om Julius Guldbog Se alla inlägg av
Julius spelintresse har vuxit sig stort sedan han fick en Game Boy och sin första spelkassett. Nästa steg var ett Nintendo 64 och på det vägen fortsatte det. Som chefredaktör är han huvudansvarig för hemsidan, dess innehåll och nyhetsflöde.

2 kommentarer på "RYKTE: Retro Studios utvecklar Star Fox till Wii U"

  1. Christoffer Heijerdahl 8 maj, 2012 kl. 22:14 - Svara

    Hade varit trevligt att se Fox återvända, har saknat honom! :-)

    • Julius Guldbog 9 maj, 2012 kl. 12:15 - Svara

      Ja, verkligen. Vad de än jobbar på tror jag att det kommer att bli fantastiskt, det är ju ändå Retro Studios vi talar om ;)

Kommentera