Rykte: Wii U att lanseras den 18 november i Nordamerika

wii u 18 november 2012

Supertabbe begådd?

Att spekulera kring Wii U och dess släppdatum har vi gjort ända sedan Nintendo först utannonserade konsolen på E3 2011. Ärligt talat börjar vi bli lite trötta på det, men nu när det verkligen närmar sig är det svårt att inte svepas med.

Det senaste ryktet föreslår att Nintendos kommande konsol ska släppas i Nordamerika den 18 november. Det var under en presentation på en företagskonferens i Texas för Gamestop-medarbetare som en representant från speltillbehörstillverkaren PDP berättade att deras Wii U-tillbehör ska levereras till återförsäljare ”strax före konsolens lansering den 18 november”. Företagets digitala kommunikatör gick direkt in i försvarsläge och blånekade det faktum att företaget skulle känna till konsolens exakta släppdatum.

Det är inte troligt att konsolens släppdatum avtäcks innan Nintendos presskonferens i New York den 13 september. Vi kommer att rapportera om allt som händer där, så kolla in NintendoBloggen för att läsa allt om eventet om lite mer än två veckor.

Tills dess är det bara att gissa, tror du att den 18 november är rätt dag?

Om Julius Guldbog Se alla inlägg av
Julius spelintresse har vuxit sig stort sedan han fick en Game Boy och sin första spelkassett. Nästa steg var ett Nintendo 64 och på det vägen fortsatte det. Som chefredaktör är han huvudansvarig för hemsidan, dess innehåll och nyhetsflöde.

2 kommentarer på "Rykte: Wii U att lanseras den 18 november i Nordamerika"

  1. Kenny 28 augusti, 2012 kl. 09:34 - Svara

    Känns rätt rimligt men ändå inte.. Ingen info om konsolen och bara 3 månader till release.. Kan också vara en riktigt bra taktik Nintendo har för att deras konkurrenter inte ska kopiera. November eller december, köpa den måste man hur som helst ;D

    • Julius Guldbog 28 augusti, 2012 kl. 12:57 - Svara

      Ja, på sätt och vis. PDP har ju verkligen gått inför det och kommit med massor av olika ursäkter till varför de sade vad de sade. Undrar varför all panik kom om de inte försade sig på riktigt? ;)

Kommentera