Så här belönas du av gå med i Nintendo Network Premium!

nintendo network logotyp

Nintendo har förklarat hur du kan dra nytta av att vara en kund till Nintendo Network Premium. Tjänsten är gratis för alla som köper ett Wii U Premium 32GB-paket och ger alla användare 10% tillbaka i poäng på alla spelköp som görs via Wii U eShop. Ett exempel är att du får 50 poäng tillbaka när du köper ett spel för 500 kr. I Nordamerika får du för varje 500 poäng du samlar 5 USD i eShop-kredit, vi återkommer när detaljer för Europa har utannonserats.

Har du en stor hårddisk är detta perfekt! Ska du skaffa Nintendo Network Premium?

Om Julius Guldbog Se alla inlägg av
Julius spelintresse har vuxit sig stort sedan han fick en Game Boy och sin första spelkassett. Nästa steg var ett Nintendo 64 och på det vägen fortsatte det. Som chefredaktör är han huvudansvarig för hemsidan, dess innehåll och nyhetsflöde.

2 kommentarer på "Så här belönas du av gå med i Nintendo Network Premium!"

  1. Pibb 31 oktober, 2012 kl. 14:56 - Svara

    Så, man får 50 poäng för ett 500 kr spel. Om man köper 10 sådana spel, så har man betalat 5000 kr, samlat ihop 500 poäng och får en bonus på 50 kr? Om min matematik är korrekt så låter det inte som någon vidare bra deal i mina öron.

    • Julius Guldbog 31 oktober, 2012 kl. 18:13 - Svara

      Poängsystemet är endast uträknat för Nordamerika och därför kan matten bli knasig när det konverteras till europeisk valuta. För 59.99 USD får man 599 poäng, så det kommer nog att bli något liknande när det gäller svenska kronor. Det lär bli ett NES-spel gratis (500 poäng) per spelköp, ungefär.

Kommentera