Så här kvalar du till Nintendo-SM på GAMEX!

mario sonic at the london 2012 olympic games recension

Som många vet återvänder Nintendo-SM på årets Gamex, och med lite mer än en vecka kvar tills mässan går av stapeln har Nintendo nu avslöjat hur kvalspelen ska gå till.

För att ta sig vidare till finalen måste spelare delta i tre delkvalI Mario Kart 7 gäller det att efter tre varv få bästa möjliga tid på Mario Circuit (Flower Cup). Du kan spela som vilken karaktär du vill men inga guldföremål är tillåtna. Får du en tillräckligt bra tid i Mario Kart 7 går du vidare till det andra kvalet, Mario Party 9 till Wii, där det körs Time Attack på minispel under 15 minuter. De som klarar sig bäst i de två första kvalen går vidare till ett tredje spel, som i skrivande stund hålls hemligt.

De som vill vara med kan anmäla sig på plats och finalen är på söndagen. Gamex-mässan hålls mellan den 1 och 4 november i Kistamässan i Stockholm.

Någon från NintendoBloggen ställer upp, vilka av er kan hen tänkas möta i kvalen?

Om Julius Guldbog Se alla inlägg av
Julius spelintresse har vuxit sig stort sedan han fick en Game Boy och sin första spelkassett. Nästa steg var ett Nintendo 64 och på det vägen fortsatte det. Som chefredaktör är han huvudansvarig för hemsidan, dess innehåll och nyhetsflöde.

Kommentera