Sakurai pratar om det nya Super Smash Bros.

super-smash-bros-wii

Masahiro Sakurai har den senaste tiden varit upptagen med Kid Icarus: Uprising, dock verkar det som om han äntligen börjat arbeta på nästa del i Super Smash Bros.-serien till Wii U och Nintendo 3DS. Spelet utannoserades redan förra året på E3, trots att Sakurai inte börjat utveckla det än. Det är en lättnad att äntligen få veta att arbetet har påbörjats.

I en intervju med IGN frågades Sakurai om vilka vägar serien kommer att gå och bekräftade att hans mål var att röra om i grytan och på ett innovativt sätt använda sig av crossplay mellan Wii U och 3DS.

Som ni förstår når vi en återvändsgränd om vi bara utökar spelets nuvarande funktioner. Jag tänker ändra riktningen lite under utvecklingens gång. Nyckeln till det kommer att vara dess dubbla stöd för 3DS/Wii U. Jag har verkligen precis börjat på spelet så det kommer att ta tid, men jag kommer att skapa något med länken mellan konsolerna som utgångspunkt, jag hoppas att ni ser fram emot det.

Spännande nyheter, men vi har fortfarande en lång väntan framför oss. Vad vill ni se i det nya Super Smash Bros.?

Om Julius Guldbog Se alla inlägg av
Julius spelintresse har vuxit sig stort sedan han fick en Game Boy och sin första spelkassett. Nästa steg var ett Nintendo 64 och på det vägen fortsatte det. Som chefredaktör är han huvudansvarig för hemsidan, dess innehåll och nyhetsflöde.

3 kommentarer på "Sakurai pratar om det nya Super Smash Bros."

  1. Max 27 april, 2012 kl. 19:50 - Svara

    -länken mellan konsolerna som utgångspunkt
    Nej! sluta nintendo sluta!

    • Julius Guldbog 27 april, 2012 kl. 20:07 - Svara

      Hoppas verkligen inte att de gör ett misstag med det beslutet.

Kommentera