Satoru Iwata ber om ursäkt för långsam Wii U-uppdatering

satoru iwata wii u nitnendo direct

Nintendos VD, Satoru Iwata, har i en intervju med IGN sagt att han känner sig väldigt ledsen över att konsumenter måste uppdatera sina Wii U-konsoler för att kunna ta del av många av dess funktioner och hade önskat att alla tjänster fanns med från början.

”Personligen tycker jag att användare ska kunna nå alla funktioner hos en spelkonsol så snart de öppnar lådan. Jag känner mig väldigt ledsen över att konsumenter tvingas uppleva en uppdatering som tar så lång tid och att vissa av tjänsterna inte finns tillgängliga vid konsolens lansering.”

Wii U släpps i skrivande stund om endast några timmar. De som köper konsolen måste ansluta till Internet och uppdatera mjukvaran för att kunna nå Miiverse, Nintendo eShop och andra grundläggande funktioner. Ni som köper konsolen i natt borde inte vara förvånade om konsolen tar lång att uppdatera om du väljer att ansluta den till Internet.

Vilka köar i natt för att köpa Wii U?

Om Julius Guldbog Se alla inlägg av
Julius spelintresse har vuxit sig stort sedan han fick en Game Boy och sin första spelkassett. Nästa steg var ett Nintendo 64 och på det vägen fortsatte det. Som chefredaktör är han huvudansvarig för hemsidan, dess innehåll och nyhetsflöde.

2 kommentarer på "Satoru Iwata ber om ursäkt för långsam Wii U-uppdatering"

  1. Jack 29 november, 2012 kl. 14:23 - Svara

    Fick detta mail av spelbutiken:

    ”Nintendo har informerat oss om att det är mycket viktigt att du INTE loggar upp online förrän efter midnatt till Fredag.

    Alla försök till att logga upp online före denna tidpunkt kommer att betraktas som en hackerattack, och skada din WiiU konsoll.

    Du skall alltså under INGA omständigheter logga upp online före denna tidpunkt med din WiiU.”

Kommentera