Shin Megami Tensei hissar segel och styr mot svenska hamnar!

Devil-Survivor_OverclockeD

Fram tills nu har många europeiska 3DS-ägare slängt avundsjuka blickar mot sina nordamerikanska jämlikar som njutit av Shin Megami Tensei: Devil Survivor Overclocked till 3DS, en utbyggd och förbättrad version av DS-originalet från 2009. Som tur är har utgivaren Ghostlight, som specialiserar sig på att lansera japanska spel i PAL-regionen, klivit in i bilden.

Utöver 3DS-spelet kommer Ghostlight även att ge ut Shin Megami Tensei: Devil Survivor 2 till DS, så att det även går att spela uppföljaren. Det har än så länge inte sagts något om ett lanseringsdatum, men räkna med att vi på redaktionen håller ögonen öppna efter någon typ av utannonsering.

Själv har jag spelat importerade versioner av båda spelen och de är verkligen att rekommendera. Är det någon av er som är sugen på dessa? Ni kan se trailern till Devil Survivor Overclocked nedan om ni är osäkra.

Om Julius Guldbog Se alla inlägg av
Julius spelintresse har vuxit sig stort sedan han fick en Game Boy och sin första spelkassett. Nästa steg var ett Nintendo 64 och på det vägen fortsatte det. Som chefredaktör är han huvudansvarig för hemsidan, dess innehåll och nyhetsflöde.

Kommentera