Sumo Digital tror Nintendo kan lära sig från Sonic Racing

sonic sega all-stars racing transformed

Den verkställande producenten hos Sumo Digital för Sonic & All-Stars Racing TransformedSteve Lycett, har i en intervju sagt att han tror att Nintendo skulle kunna lära sig någonting från Sumo Digitals arbete med racingspelet.

”Vad jag hoppas på är att Nintendo nu måste ta något från vårt spel till deras nästa Mario Kart.  Jag tycker att vi har tryckt genren framåt med vårt spel – det är hur roligt som helst och ett riktigt gamerspel. Prova det, jag tror du kommer älska det!”

Många argumenterar för att Mario Kart har stått lite still i sin utveckling i de senaste delarna, men efter (enligt mig) seriens höjdpunkt, Mario Kart 7, hade det varit roligt om de gjorde något helt nytt med vår kära kartserie. Eftersom Sonic & All-Stars-serien faktiskt gör mycket nytt ska det bli spännande att se om Nintendo väljer att lära sig något från det.

Kan Mario Kart bli bättre genom att insprireras av Sonic & All-Stars Racing Transformed?

Om Julius Guldbog Se alla inlägg av
Julius spelintresse har vuxit sig stort sedan han fick en Game Boy och sin första spelkassett. Nästa steg var ett Nintendo 64 och på det vägen fortsatte det. Som chefredaktör är han huvudansvarig för hemsidan, dess innehåll och nyhetsflöde.

5 kommentarer på "Sumo Digital tror Nintendo kan lära sig från Sonic Racing"

 1. pepsi 22 november, 2012 kl. 09:58 - Svara

  Sonic på Nintendo=Najs. :3

 2. Tommy Håkansson 22 november, 2012 kl. 10:01 - Svara

  Älskar Transformed, men vet inte om de gör så värst mycket nytt. Korsar Mario Kart med Wipeout, typ. Men det vore trevligt om Nintendo inspirerades, absolut.

  • Julius Guldbog 22 november, 2012 kl. 11:14 - Svara

   Jämfört med många Kart- och racingspel tycker jag att Sonic & All-Stars Racing gör mycket trevligt och nytt. Kanske inte några revolutionerande tillägg men allt vad gäller fysik, spelmekanik, kontroller, banor, variation m.m. är finjusterat och genomtänkt. Det får det att kännas nytt och bättre än många konkurrerade spel för mig. Tänkte på serien i sin helhet och vad som även tillfördes i den första delen.

   • nintendo_martin 22 november, 2012 kl. 13:58 - Svara

    Håller med till viss del, spelade lite på Gamex och tyckte att det var mycket mer välpolerat än många andra racerspel. Men jag vet inte om jag var så imponerad av bandesignen.

Kommentera