Team Ninja vill arbeta på ett nytt Metroid-spel med Nintendo

Metroid_other_M_team_Ninja

Yosuke Hayashi från Team Ninja har i en intervju sagt att han och hans team mer än gärna skulle vilja arbeta med Nintendo igen för att utveckla ännu ett spel i Metroid-serien. Enligt Hayashi står Team Ninja nära en av Metroids upphovsmän, Yoshio Sakamoto, något som skulle kunna leda till samarbeten i framtiden.

Sakamoto och Team Ninja utvecklade för ett par år sedan det kontroversiella Metroid: Other M. Skulle du vilja se ännu ett Metroid från Team Ninja?

Om Julius Guldbog Se alla inlägg av
Julius spelintresse har vuxit sig stort sedan han fick en Game Boy och sin första spelkassett. Nästa steg var ett Nintendo 64 och på det vägen fortsatte det. Som chefredaktör är han huvudansvarig för hemsidan, dess innehåll och nyhetsflöde.

4 kommentarer på "Team Ninja vill arbeta på ett nytt Metroid-spel med Nintendo"

 1. Paul T 17 augusti, 2012 kl. 17:36 - Svara

  Mer Metroid säger man ju inte nej till :) men hoppas isf att de tagit åt sig av all kritik dom fick från metroid other m. jag hoppas också att vi får ett mysigt 2D metroid till 3DS, men det är nog ingen stor risk

  • Julius Guldbog 18 augusti, 2012 kl. 12:44 - Svara

   Nytt Metroid är nästan alltid välkommet. Dock tror jag att 2D-Metroid till 3DS är ganska sannolikt, hade inte förvånat mig nämligen. Hoppas verkligen ett FPS i stil med Prime kommer till Wii U.

 2. Kenny 22 augusti, 2012 kl. 13:25 - Svara

  Bara det inte blir som other m för det var inte ens hälften så bra som prime-spelen. Team Ninja kan ju göra en animerad film av metroid istället för filmsekvenser i spel är dom bra på. Hoppas Rare kommer tillbaka och dom får göra nya metroid, donkey kong, banjo kazooie, jet force gemini, conker, perfect dark spel! :) -drömmer-

  • Julius Guldbog 22 augusti, 2012 kl. 14:10 - Svara

   Visst hade det varit härligt med en ny och fräsch Metroid-upplevelse!

   Om Rare ”kom tillbaka” och återvände till sina forna glansdagar vet jag inte vad jag hade gjort… Vi kan alltid hoppas!

Kommentera