Tidningen Nintendo Gamer har tryckt sitt sista nummer

nintendo gamer

Strax efter nyheterna om nedläggningen av Nintendo Power har Future Publishing meddelat den självständiga tidningen Nintendo Gamer kommer att upphöra. Den brittiska tidskriften, som hade strax under 8000 läsare, började sitt liv under SNES-eran med namnet Super Play. Super Play blev senare N64 Magazine och utvecklades sedan till NGC och NGamer. För några år sedan bytte NGamer slutligen namn till Nintendo Gamer.

Nintendo Gamer är en tidskrift som för många på redaktionen har en speciell plats hjärtat. Jag kommer aldrig glömma när en av tidningens före detta redaktörer, Matthew Castle, besökte NintendoBloggen under dess första veckor, berömde vårt arbete (trots att han inte kan svenska) och gav oss tummen upp för att använda en slogan lik tidningens egen. Det gläder oss att redaktionen ska fortsätta sin verksamhet på Nintendo-Gamer.net och vi hoppas att dess arv och underbara sinne för humor får leva vidare, om än i ett annat medium.

Har du några kära minnen av Nintendo Gamer?

Om Julius Guldbog Se alla inlägg av
Julius spelintresse har vuxit sig stort sedan han fick en Game Boy och sin första spelkassett. Nästa steg var ett Nintendo 64 och på det vägen fortsatte det. Som chefredaktör är han huvudansvarig för hemsidan, dess innehåll och nyhetsflöde.

Kommentera