Ubisoft planerar ett fantastiskt E3!

ubisoft_e3_booth

Ubisoft har via ett pressmeddelande berättat att de tänker starta E3 2012 med en presskonferens på Los Angeles Theater natten mellan den 4 och 5 juni kl. 00:00 svensk tid. Konferensen kommer att innehålla demonstrationer och trailers till Ubisofts kommande titlar till bl.a. Wii U och 3DS. Ubisoft kommer även att bjuda oss på hemliga gäster och överraskande utannonseringar.

För godkända E3-besökare är det möjligt att besöka Ubisofts bås i South Hall i Los Angeles Convention Center för att se och spela de senaste spelen från företaget. Bl.a. kommer det att röra sig om Assassin’s Creed III, Far Cry 3, Rayman Legends och många fler.

“Årets E3 ser ut att bli en av de största och bästa hittills. Vi visar upp den starkaste och mest konkurrenskraftiga samlingen av core-titlar vi haft på flera år, innovativa spel till nya plattformar och en bred uppställning med något för alla.

- Yves Guillemot, grundare och VD för Ubisoft.

Om Julius Guldbog Se alla inlägg av
Julius spelintresse har vuxit sig stort sedan han fick en Game Boy och sin första spelkassett. Nästa steg var ett Nintendo 64 och på det vägen fortsatte det. Som chefredaktör är han huvudansvarig för hemsidan, dess innehåll och nyhetsflöde.

Kommentera