Utvecklingen av Layton VS Ace Attorney ”har nått sitt klimax”

layton vs ace atorney 3DS level-5

Utvecklingen av det kommande Professor Layton VS Ace Attorney till Nintendo 3DS går tydligen väldigt bra. I ett samtal med filmregissören Takashi Miike har Ace Attorney-utvecklaren Shuu Takumi sagt att arbetet på spelet befinner sig i sitt slutskede. Om så är fallet borde ett japanskt släppdatum inte vara långt borta, men Takumi ber ändå alla som ser fram mot det att ha tålamod.

 ”Produktionen av Layton VS Ace Attorney har nått sitt klimax. Det är som om hela mitt liv är kretsar kring det. Även fast jag inte kan säga mycket om det framskrider arbetet mycket bra, vänta bara ett litet tag till.”

Takumi och Miike diskuterade även möjligheten till en uppföljare till Ace Attorney-filmen. Miike, som regisserade den första filmen, sade att om han hade fått bestämma skulle han inte göra Ace Attorney 2 till en film. I stället skulle han använda filmen till att visa delar av handlingen som inte porträtteras i spelen.

Nedan kan du se foton från samtalet och bilder ur Ace Attorney-filmen.

takashi miike shuu takumi layton vs ace attorney Utvecklingen av Layton VS Ace Attorney har nått sitt klimaxace attorney movie phoenix wright Utvecklingen av Layton VS Ace Attorney har nått sitt klimaxace attorney movie phoenix wright 2 Utvecklingen av Layton VS Ace Attorney har nått sitt klimax

Om Julius Guldbog Se alla inlägg av
Julius spelintresse har vuxit sig stort sedan han fick en Game Boy och sin första spelkassett. Nästa steg var ett Nintendo 64 och på det vägen fortsatte det. Som chefredaktör är han huvudansvarig för hemsidan, dess innehåll och nyhetsflöde.

Kommentera