Varför Nintendo valde att inte visa 3DS XL på E3

nintendo_3ds_xl

Efter fredagens utannonsering av 3DS XL och Super Smash Bros.-samarbetet med Namco Bandai är det många som undrar varför Nintendo valde att spara dessa nyheter till efter E3. Nintendo har förklarat att det som avtäcktes på Nintendo Direct inte passade att visa på E3 då de hade väldigt specifika produkter de ville fokusera på. Enligt Nintendo är E3 endast ett av många tillfällen för dem att presentera nyheter.

”På E3 hade vi mycket specifika utannonseringar vi ville fokusera på. Vi hade en stor mängd saker att prata om och vi var tvungna att bestämma oss för vilka som var mest lämpliga för mässan. E3 är bara en av många möjligheter för företag att avtäcka produkter, och vi letar alltid efter de mest lämpliga sätten att både informera och överraska konsumenter på.”

Om Julius Guldbog Se alla inlägg av
Julius spelintresse har vuxit sig stort sedan han fick en Game Boy och sin första spelkassett. Nästa steg var ett Nintendo 64 och på det vägen fortsatte det. Som chefredaktör är han huvudansvarig för hemsidan, dess innehåll och nyhetsflöde.

Kommentera