15 minuter japansk Wii U-presentation med översättning!

christel takigawa wii u 15 minuter japansk Wii U presentation med översättning!

I helgen släppte Nintendo en ny, 15 minuter lång videopresentation av Wii U och dess funktioner. Videon är på japanska och hålls av värdinnan Christel Takigawa. För den som är intresserad av innehållet kan den nedan läsa vår sammanfattning/översättning av presentationens olika delar. Längst ner kan ni se videon och trots att det inte är mycket nytt som visas är Miiverse-delarna i sektion 5 och 6 värda att kika närmre på.

Sammanfattning av Wii U-presentationen

  1. Konsolen klarar av Full HD! Du kopplar ihop Wii U och TV:n med den medföljande HDML-kabeln. Kvalitén på grafiken är mycket bättre än den på Wii.
  2. Med ett klick kan du föra över bilden från tv-skärmen till pekskärmen på GamePad och fortsätta spela där!
  3. Surfa på Internet mitt i spelet! Dra undan ridån på TV:n för att visa vad du ser på GamePad. Spela upp strömmande videor och sök efter nya på samma gång. Att trängas framför en laptop är nu ett minne blott! GamePad har ett tangentbord på pekskärmen.
  4. Videosamtal möjliggörs genom Wii U Chat! Prata med mormor. GamePad-kameran ett brett fält för att hela familjen ska få plats i bilden. Videosamtalen är kostnadsfria utöver dina vanliga Internetavgifter.
  5. Hitta spelrekommendationer i Miiverse. WaraWara Plaza är det första som visas när Wii U startas. Där ser du andra användares åsikter om spelen de spelar. Klicka på en spelikon för att nå dess diskussionstråd i Miiverse. Textmeddelande och handritade bilder visas i ett flöde. Följ andra användare. Se på skärmdumpar. När du letar efter ett spel i en särskild genre kan andras kommentarer vara till hjälp.
  6. Empatisera med andra som spelar samma spel som dig! Skriv av dig dina tankar och känslor i Miiverse om ett spelmoment i t.ex. New Super Mario Bros. Ett tag senare kan du se svar från andra spelare i form av text och bilder. Få ett nytt, bredare perspektiv på ditt spelande genom andras ögon.
  7. Förvandla ditt vardagsrum till en karaokebar med Wii U. Anslut till Internet och välj från et 90 000 låtar stort bibliotek som utökas månadsvis. Wii U Mic kostar 1890 yen. De som spelar offline kan köpa en mikrofon och en skiva med 10 000 låtar och en månadslång testperiod. Njut med familjen eller öva på att sjunga själv.

Sammanfattningsvis beskrivs Wii U som ett ”Super Wii” som omfamnar och utnyttjar många av de funktioner som inte var möjliga på den ursprungliga Wii-konsolen.

Nedan har du videopresentationen i sin helhet.

[Via: Cheesemeister, NiNTENDOMiNATi0N]

Om Julius Guldbog Se alla inlägg av
Julius spelintresse har vuxit sig stort sedan han fick en Game Boy och sin första spelkassett. Nästa steg var ett Nintendo 64 och på det vägen fortsatte det. Som chefredaktör är han huvudansvarig för hemsidan, dess innehåll och nyhetsflöde.

Kommentera