Dragon Quest X – Nintendo Direct 30/7

satoru iwata dragon quest x Dragon Quest X – Nintendo Direct 30/7I dag sände Nintendo ett nytt Nintendo Direct med 100% fokus på det kommande Dragon Quest X till Wii. Dragon Quest X kommer att vara ett MMORPG och släpps till Wii nu i veckan, närmare bestämt är det på torsdag den 2 augusti. En Wii U-version är planerad, men det har Square Enix ännu inte satt något datum för ännu.

I det senaste Iwata Asks avslöjades det bland annat att Dragon Quest X till en början endast kan spelas offline i syfte att ge nya spelare ett grepp om spelets mekaniker och funktioner innan de ger sig ut på äventyr online. Från starten var det även tänkt att det skulle finnas ett ”gratisläge” för barn, tills de kom på att vem som helst helt enkelt kan ljuga om sin ålder.

Nedan kan du se dagens Nintendo Direct.

Om Julius Guldbog Se alla inlägg av
Julius spelintresse har vuxit sig stort sedan han fick en Game Boy och sin första spelkassett. Nästa steg var ett Nintendo 64 och på det vägen fortsatte det. Som chefredaktör är han huvudansvarig för hemsidan, dess innehåll och nyhetsflöde.

2 kommentarer på "Dragon Quest X – Nintendo Direct 30/7"

  1. Firesplitter 3 augusti, 2012 kl. 12:44 - Svara

    Känns ganska tryggt att spelet kommer släppas här nu :) Nintendo lägger lite väl mycket krut på ett tredje parts spel för att det inte ska släppas internationellt.

    • Julius Guldbog 3 augusti, 2012 kl. 21:34 - Svara

      Ja, verkligen. Vi får bara hoppas att de utannonserar ett datum för Europa och USA. :)

Kommentera