Japansk Wii U-reklam kallar konsolen för ”Super Wii”

Ovan kan du se den nyligen släppta och den absolut första japanska reklamfilmen för Wii U där konsolen kallas för ett ”Super Wii”. Vilken av Wii U-reklamerna tycker du bäst om, den japanska, den nordamerikanska eller den europeiska?

Om Julius Guldbog Se alla inlägg av
Julius spelintresse har vuxit sig stort sedan han fick en Game Boy och sin första spelkassett. Nästa steg var ett Nintendo 64 och på det vägen fortsatte det. Som chefredaktör är han huvudansvarig för hemsidan, dess innehåll och nyhetsflöde.

5 kommentarer på "Japansk Wii U-reklam kallar konsolen för ”Super Wii”"

 1. Pär 9 november, 2012 kl. 12:07 - Svara

  själv skulle jag nöja mig med att det kom någon form av reklam här i Sverige…känns lite konstigt att det inte börjar hård lansera den nu när det är så kort kvar till den släpps och den stundande julen.

 2. mikael 9 november, 2012 kl. 12:40 - Svara

  Maskinerna är slut så varför sätta ut reklam? :D Dom kanske gör det i Januari Februari när dom får en ny omgång maskiner. Personligen tyckte jag den här var tusen gånger bättre än den amerikanska. Less is more lixom. Hade räckt att dubba den här till engelska och svenska så hade sakert vart billig och biff.

 3. Pär 9 november, 2012 kl. 15:20 - Svara

  för att få upp allmänhetens intresse och att upplysa om att det faktiskt kommer en ny konsol nu? och är den verkligen helt slutsåld? kan jag knappast tro men ja säger du det så är det kanske så. Nintendo behöver få ut mycket mer information denna gången annars blir det samma sak som med 3dsen.. bra startvecka och sedan inget mer!

  • Julius Guldbog 9 november, 2012 kl. 16:03 - Svara

   Troligen har kärnpubliken (som hänger på spelhemsidor och är allmänt uppdaterade) redan bestämt sig för om de vill köpa Wii U eller inte. De som skulle behöva upplysas är kanske ”casualpubliken”, så det skulle inte förvåna om olika annonser och reklamfilmer dyker upp inom kort.

   • Pär 9 november, 2012 kl. 18:31 - Svara

    absolut! och är det inte dessa, ”casualpubliken”, som julhandeln inriktar sig emot? Vi gamers skulle ju lika väl köpa den i maj som november… förstår inte riktigt bergsalas taktik där, jag menar det dräller ju av reklam för ps3 på tv en liten skymt av Wii U skulle ju göra väldigt stor skillnad.

Kommentera