Vinn två biljetter till LEVEL UP 2013!

level-up-2013

Du som läsare av NintendoBloggen har nu chansen att vinna två fribiljetter till spelföreningen Terebi Ge-mus årliga videospelsträff LEVEL UP 2013!

Nedan följer information från TerebiGemu.com:

Terebi Ge-mus syfte är att främja TV-spelskultur och vi inriktar oss främst mot ungdomar som är 15-25 år. Detta gör vi bland annat genom att arrangera det vi kallar för “stora spelträffar”. 2012 arrangerade vi tre stora spelträffar; Level up (vid nyår), 1 up (vid påsk) och Power up (på sommarlovet). 2013 firar föreningen sitt tioårsjubileum och vi inleder detta jubileum med att göra vår mest ambitiösa “stora spelträff” någonsin; Level up 2013, som äger rum i ABF Malmös lokaler 1-6 januari.

Vad är en spelträff?
Till en spelträff tar de flesta med sig sina spel, konsoler och eventuellt TV-skärmar. Det är ett stort trevligt knytkalas med TV-spel! Terebi Ge-mu har dessutom alla sina spel, konsoler och skärmar på plats. Väl på plats kan man välja själv, man kanske tar sig an det där spelet man länge velat klara – ensam eller med en kompis, man kanske sätter sig och kikar när någon annan spelar eller så bara sätter man sig och snackar spel med någon. På Terebi Ge-mus spelträffar hittar du alltid nya vänner och tar del av de spelupplevelser du kommer att minnas. Här finns också en pysselhörna där man till exempel kan sätta sig och måla eller hjälpa oss med vårt gigantiska pärlprojekt. Här finns tävlingar och turneringar, där det ofta är mer än din fingerfärdighet som sätts på prov, vi har kunskapstävlingar och gillar att uppmuntra kreativa lösningar på problem.

Sex dagar – tre decennier av spel
Som grädde på moset har vi i år ett tema på årets Level up. Temat för spelträffen är “Generationer”. Detta kommer innebära att vi under träffens gång har ett särskilt temarum, som helt byter karaktär varannan dag. Temarummet kommer gå från 1980-tal via 1990-talet till 2000-talet. Under varje decennium kommer det finnas specifika tävlingar, aktiviteter och påhitt i detta föränderliga rum. I temarummet kommer det naturligtvis finnas konsoler och spel som hör till det för dagen aktuella årtiondet.

Visst låter det spännande? För att vinna biljetterna vill vi att du skriver kort om ditt bästa spelträffsminne och skickar till oss via e-post till adressen kontakt[at]nintendobloggen.se senast den 15 december kl 18:00. Det är nu på lördag.

För StreetPass-intresserade 3DS-ägare är detta om inte annat ett ypperligt tillfälle att samla in lite nya Mii-figurer i kompisbagen. Observera att evenemanget hålls i Malmö och att vinnaren själv står för resa och mat. Det ingår alltså inte i priset. Dock erbjuds gratis sovplats i lokalerna för den som tar med sig egen luftmadrass eller liknande.

Läs mer om LEVEL UP och spelföreningen Terebi Ge-mu på terebigemu.com.

Om Redaktionen Se alla inlägg av
NintendoBloggen drivs av ett härligt gäng som har koll på livet (speciellt när det gäller extraliv). Vi fick nog för många supersvampar genom modersmjölken och har därför skänkts ett livslångt intresse för videospel där Nintendo alltid stått i centrum.

3 kommentarer på "Vinn två biljetter till LEVEL UP 2013!"

  1. Dogma 10 december, 2012 kl. 13:16 - Svara

    Bäst att säga till om detta innan informationen formellt ändras.

    Det skall tilläggas att man iNTE står för eget uppehälle. Det är fullt möjligt att sova på plats utan extra kostnad. Man får bara se till att ha med sig t.ex. en luftmadrass.

  2. J.Gone 27 december, 2012 kl. 14:48 - Svara

    Så vem vann då?

Kommentera