Webbpolicy

Riktlinjer för NintendoBloggen

NintendoBloggen värderar besökares personliga integritet högt och skyddar därför all information som du lämnar till oss. Läs noga igenom dessa riktlinjer för fullständig information. Riktlinjerna i detta dokument kan endast appliceras på www.nintendobloggen.se och dess undersidor. Hemsidor vi länkar till berörs inte av informationen i detta dokument.

Exakt vad för information kan vi samla in?

NintendoBloggen använder sig av kakor. En kaka är en liten enkel textfil som sparas på din dator. Kakan innehåller nödvändig information för att sidan du besöker skall fungera korrekt. Vi använder kakor för att mäta besöksstatistik och för att inloggning skall fungera korrekt. Vill du hindra kakor från att sparas i din dator går detta att stänga av i din webbläsare.

Vid speciella tillfällen, t.ex. vid deltagande i tävlingar och liknande, kan du behöva ange ditt namn, din adress samt annan relevant kontaktinformation.

Hur behandlar vi insamlad information?

E-postadresser, telefonnummer, postadresser och information som du på något sätt har lämnat till NintendoBloggen arkiveras inte och förmedlas ej till någon tredje part. Information vi får från kakor kommer endast att användas till att göra demografiska studier för att kunna förbättra vår hemsida efter besökares önskemål.

Användarvillkor

Du som användare får inte använda hemsidan till att posta material, eller länkar till material, som kan uppfattas som kränkande, stötande, angripande eller förnedrande. Det är heller inte tillåtet att publicera medvetet falska eller felaktiga uppgifter i syfte att förvilla. Spridning utav upphovsrättsskyddat material eller uppmuntran till piratkopiering är naturligtvis förbjudet.

NintendoBloggens redaktion tar mycket allvarligt på ovanstående och har utan föregående varning rätt att radera vilken kommentar, länk eller fil utav vilken anledning som helst.

Vi utgår från svensk lagstiftning

NintendoBloggen och dess verksamhet bedrivs i enlighet med svenska lagar och förordningar. Vid funderingar och frågor får du mer än gärna kontakta oss.