Wii U är slutsåld runt om i hela USA!

wii u slutsåld

Det gick snabbt!

Sedan amerikanska återförsäljare började ta emot förhandsbokningar av Wii U har en enorm trend varit att de helt enkelt tagit slut. Stora kedjor som Best Buy, Target, Sears, Kmart, GameStop och Toys R Us har tagit bort möjligheten att säkra ett Wii U på lanseringsdagen. I skrivande stund gäller detta för samtliga modeller.

Detta är riktigt goda nyheter, och även fast det inte direkt påverkar den svenska marknaden är det nog en god idé att förhandsboka ett Wii U redan nu om du garanterat vill ha ett på släppdagen. Du kan se exakt hur lång tid det är kvar till lanseringen i nedräkningen till höger.

Ska du förhandsbeställa Wii U?

Om Julius Guldbog Se alla inlägg av
Julius spelintresse har vuxit sig stort sedan han fick en Game Boy och sin första spelkassett. Nästa steg var ett Nintendo 64 och på det vägen fortsatte det. Som chefredaktör är han huvudansvarig för hemsidan, dess innehåll och nyhetsflöde.

4 kommentarer på "Wii U är slutsåld runt om i hela USA!"

 1. DavidBluBB 17 september, 2012 kl. 15:51 - Svara

  Redan förhandsbokat på min lokala spelaffär!

  • Julius Guldbog 17 september, 2012 kl. 20:13 - Svara

   Det är absolut rätt taktik! Valde du Premium eller Basic? :)

   • DavidBluBB 17 september, 2012 kl. 21:11 - Svara

    Premium så klart! :) De extra kronorna kommer man inte ångra, Nintendo land och extra hårddiskt (och snyggare i svart). Blir nog till och med en besparing med tiden med tanke på min digitala konsumtion.

    • Julius Guldbog 17 september, 2012 kl. 21:26 - Svara

     Bra val! De extra kronorna är en investering, så får man se det. Vi får se vad de riktiga svenska priserna blir. De borde dyka upp snart, de inväntar fortfarande slutgiltiga besked från vad inköpspriserna blir från leverantörerna :)

Kommentera