Wii U har fått japanskt släppdatum och kommer i två varianter!

satoru iwata wii u nitnendo direct

8 december är satt i sten!

På dagens japanska Nintendo Direct för Wii U har Satoru Iwata avtäckt Wii U:s japanska släppdetaljer, vilket inkluderar pris, lanseringsdatum och annan relevant information.

Wii U släpps i två varianter: ”Basic” och ”Premium”. Skillnaderna mellan dem är att Basic-paketet innehåller ett vitt Wii U med 8 GB minne och att Premium-paketet innehåller ett svart Wii U med 32 GB. Båda inkluderar en Wii U GamePad, strömkablar och en HDMI-kabel. Alla Wii U-modeller har även 2GB i internminne. 1GB används för spelen, 1GB används för konsolens operativsystem. Skivorna rymmer 25GB och läser 22,5MB per sekund.

Iwata avtäckte även Nintendo Network Premium. Det är ett program för de som köper Premium-paketet och gäller från konsolens lansering till och med slutet på 2014. Det ger bonuspoäng på spelköp och 10% rabatt på digitala köp.

Wii U släpps i Japan lördagen den 8 december med en prislapp på 31 500 yen för Premium-modellen och 26 250 yen för Basic-modellen. En separat GamePad kostar 13 440 yen.

Mer info om släpptitlar kommer i eftermiddag på nästa Nintendo Direct.

Om Julius Guldbog Se alla inlägg av
Julius spelintresse har vuxit sig stort sedan han fick en Game Boy och sin första spelkassett. Nästa steg var ett Nintendo 64 och på det vägen fortsatte det. Som chefredaktör är han huvudansvarig för hemsidan, dess innehåll och nyhetsflöde.

En kommentar på "Wii U har fått japanskt släppdatum och kommer i två varianter!"

Kommentera