Wii U ska kunna spelas på Gamex 2012!

wii u gamepad nintendoland

Ett pressmeddelande har utfärdats som bekräftar att Bergsala AB (Nintendo i Sverige) ska närvara på årets upplaga av den svenska spelmässan Gamex, och de har med sig Wii U.

I Nintendos stora och välfyllda monter kommer du få provspela Wii U för första gången och testa spel som det supersnygga New Super Mario Bros. U, det innovativa Nintendo Land, det minst sagt skräckinjagande ZombiU samt andra kommande, spännande titlar. Med Wii U får du uppleva ett helt nytt och unikt sätt att spela på, och du får möjligheten att spela ett helt nytt Super Mario-spel i HD! Detta blir ett tillfälle som du inte vill missa!

Det kommer också att visas spännande nyheter till Nintendos bärbara spelkonsol Nintendo 3DS och det ryktas dessutom att delar av Nintendos monter kommer att ha fler överraskningar utöver det. Kanske kommer julen tidigt till Gamex i år?

Spännande nyheter! Gamex hålls i år på Kistamässan i Stockholm och går av stapeln den 1 fram till den 4 november. NintendoBloggen kommer garanterat dit, gör du?

Om Julius Guldbog Se alla inlägg av
Julius spelintresse har vuxit sig stort sedan han fick en Game Boy och sin första spelkassett. Nästa steg var ett Nintendo 64 och på det vägen fortsatte det. Som chefredaktör är han huvudansvarig för hemsidan, dess innehåll och nyhetsflöde.

3 kommentarer på "Wii U ska kunna spelas på Gamex 2012!"

  1. Christoffer Heijerdahl 27 september, 2012 kl. 01:43 - Svara

    Underbara Nyheter helt klart! :)

  2. Paul T 27 september, 2012 kl. 11:34 - Svara

    Jag tänkte närvara i år. blir första gången för mig. jag undrar om man måste köpa biljett innan, eller kan man köpa på plats?

Kommentera