Wii U utses till Årets Julklapp av Metro

wii-u-julklapp-jul

I ett test av Nintendos nya konsol, Wii U, har en recensent från Metro kallat maskinen för ”årets julklapp” och gett den imponerande fem utav fem glober i betyg. Enligt recensenten är kombinerandet av surfplatte- och traditionellt tv-spelande ”genialt”.

Är du imponerad?
Imponerad? Jag är pånyttfödd. Jag vill bara spela, upptäcka alla nyheter, återupptäcka alla gamla Nintendovänner med Mario i spetsen och leka med den nya handkontrollen.

Vad är det som är så bra då?
Den japanska speljätten har sneglat på konkurrensen från mobiler och surfplattor och sedan tagit med allt det bästa i GamePad. Det är bara genialt.

I en mening?
Glöm hörlurar – här är Årets Julklapp.

I 25 år har HUI Research utsett ”Årets Juklapp”, en produkt de anser kan sälja eller säljer väl, är en nyhet eller fått ett nyväckt intresse samt representerar den tid vi lever i. I år utsåg de hörlurar till svenskarnas klappfavorit. Jag håller hellre med Metro i denna fråga.

Men vad tycker du, förtjänar Wii U titeln ”Årets Julklapp”?

Om Julius Guldbog Se alla inlägg av
Julius spelintresse har vuxit sig stort sedan han fick en Game Boy och sin första spelkassett. Nästa steg var ett Nintendo 64 och på det vägen fortsatte det. Som chefredaktör är han huvudansvarig för hemsidan, dess innehåll och nyhetsflöde.

2 kommentarer på "Wii U utses till Årets Julklapp av Metro"

  1. Mattias 5 december, 2012 kl. 12:21 - Svara

    Håller helt med. Det är en grymt bra konsol.
    Hoppas bara att de snabbar upp menyerna snart då de är för långsamma för min smak.

  2. Linnéa 5 december, 2012 kl. 20:55 - Svara

    Överraskar ingenting. Bra att någon stor tidning håller med om att Wii U är bra. Fast vi som redan gillar den tvekade nog aldrig på det.

Kommentera