Xseed vill lokalisera Senran Kagura till 3DS i väst

senran_kagura_burst_3ds

I augusti släpps Senran Kagura Burst: Guren no Shoujotachi till 3DS i Japan. Det är ett beat ‘em up med färgstarka karaktärer som mött kritik på grund av hur de framställs som… ja, låt bilden ovan avgöra. I vilket fall har Xseed har nyligen visat intresse för att lansera spelet på den västerländska marknaden men är osäkra på om det skulle passa i fysiska butiker.

”Vi har inte sagt nej än, men [Senran Kagura Burst] är en titel som skulle vara svår att lansera i väst som ett paketerat spel. Vi får en hel del förfrågningar om [Senran Kagura], så det finns åtminstone några fans som vill se det komma hit, och under alla saker det förknippas med är det faktiskt ett bra beat ‘em up.”

Xseed har en hård nöt att knäcka, men spelet hade nog passat bra som en nedladdningsbar titel till Nintendo eShop. Du kan se en trailer till spelet nedan, men kom ihåg att du ser den på egen risk; NintendoBloggen ansvarar nämligen inte för plötslig pulsökning.

Tack till Kai som tipsat oss om nyheter om spelet.

Om Julius Guldbog Se alla inlägg av
Julius spelintresse har vuxit sig stort sedan han fick en Game Boy och sin första spelkassett. Nästa steg var ett Nintendo 64 och på det vägen fortsatte det. Som chefredaktör är han huvudansvarig för hemsidan, dess innehåll och nyhetsflöde.

En kommentar på "Xseed vill lokalisera Senran Kagura till 3DS i väst"

Kommentera