Yoko Shimomura ser 3DS som ypperlig för musikkomposition

yoko shimomura kingdom hearts 3d

Yoko Shimomura, kompositör mest känd för sitt arbete med Kingdom Hearts-serien (senast Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance), har beskrivit 3DS som fantastisk hårdvara för musikkomposition. Till Destructoid sade hon:

Förr när jag har jobbat med Nintendos bärbara konsoler har jag alltid använt det interna ljudkortet för att komponera. Den här gången kunde jag använda en strömmande källa så att jag kan skapa musik utav högre kvalitet, vilket jag är mycket glad över. Jag ändrade inte sättet jag använde ljud i spelet, men jag tror att det inför framtiden är en bra idé att testa nya typer av bakgrundsmusik.

Du kan läsa resten av intervjun genom att klicka här.

Om Julius Guldbog Se alla inlägg av
Julius spelintresse har vuxit sig stort sedan han fick en Game Boy och sin första spelkassett. Nästa steg var ett Nintendo 64 och på det vägen fortsatte det. Som chefredaktör är han huvudansvarig för hemsidan, dess innehåll och nyhetsflöde.

En kommentar på "Yoko Shimomura ser 3DS som ypperlig för musikkomposition"

Kommentera