Kategorier
Nyheter

Allt detta visades under dagens Nintendo Indie World

Vi har betat av ännu en Nintendo Indie World och under de dryga 20 minuterna visades en kavalkad av indiespel som är planerade att släppas till Nintendo Switch under detta och nästa år. Ett oväntat inslag var GetsuFumaDen: Undying World som osade Castlevania, men det var även trevligt att se klassikern Fez landa på formatet redan idag.

Road 96 utlovar en handling med stor variation.

Först ut var Road 96, ett filmiskt äventyr där handlingen har så många förgreningar att det ska vara omöjligt för två spelare att dela samma exakt samma upplevelse.

Aerial Knight’s Never Yield ser ut att ta autospringaren till nya höjder, med en estetik som är lika intressant som den är varierad. Spelet släpps den 19 maj och ett demo finns tillgängligt på Nintendo eShop.

Last Stop och Hindsight från utgivaren Annapurna Interactive ser bägge ut av bjuda på intressant handling blandat med trevlig estetik.

Olli Olli World tar brädåkandet till en öppen spelvärld när det släpps i vinter.

The Longing är ett lika delar peka och klicka och väntesimulator där spelaren måste vänta 400 dagar i realtid på att kungens krafter ska väckas till liv.

There is No Game: Wrong Dimension ser ut att bjuda på ett humoristiskt äventyr som fritt korsar såväl genrer som grafik.

Tribute Game visade mer från pixelfantastiska Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge. Att det sedan påminner om klassikern Turtles in Time gör inte saken sämre.

Cris Tales är ett japanskt rollspel som släpps till Switch den 20 juli.

GetsuFumaDen: Undying World från Konami och GuruGuru bjuder på en intressant grafisk stil inspirerad av klassisk japansk konst. Spelmässigt påminner det om de klassiska Castlevania-spelen.

Från Sydkoreanska South Paw Games kommer actionspelet Skul: The Heroslayer som vänder på den klassiska hjältehistorien och istället låter spelaren att styra ett typiskt fiendeskelett med målet att rädda sin kung.

Aztech: Forgotten Gods är en actionspel som tar inspiration från Azetisk mytologi.

En kavalkad av mindre trailers visade även att racingspelet Art of Rally, pusselspelet KeyWe, Van Haasteren-osande Labyrinth City: Pierre the Maze Detective, isometriska shootern Weaving Tides, plattformsspelet Ender Lilies, äventyret Beasts of Maravilla Island, pusselspelet Fez samt en remake på klassikern The House of the Dead är på väg till formatet. (Puh, nu kan vi andas ut.)

Sist av allt visade även Nintendo en trailer på uppföljaren Oxenfree II: Lost Signals som släpps till Nintendo Switch någon gång under 2021.

Här nedan kan du se hela Indie World-sändningen i sin helhet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.