Kategorier
Nyheter

Nya karaktärer till Nickelodeon All-Star Battle avslöjade i förtid

Fram tills nu har nya karaktärer för kommande Smash Bros-inspirerade Nickelodeon All-Star Battle avslöjats under särskilda tillfällen, ofta i samband med att en ny trailer visats. Nu verkar det emellertid som att flera nya karaktärer råkats avslöjas i förtid. Läs vidare på egen risk!

Det är via spelets egna beskrivning i Nintendo eShop som det gått att se en bild där flera, hittills hemliga karaktärer visas upp. Bortsett från dem vi redan känner till innehåller bilden karaktärerna Ang och Korra från serien Avatar, men också Ren och Stimpy från den minst sagt bisarra serien med samma namn.

Självklart är det som mest tråkigt för utvecklaren att i detta läge få färre tillfällen framöver att överraska fans, men samtidigt får vi en mer komplett bild av hur det slutliga karaktärsgalleriet kommer att se ut inför en kommande lansering.

Gissningsvis läser du den här artikeln för att du själv ville veta vilka dessa utannonserade karaktärer är. Är du nöjd med valen, eller finns det någon karaktärer som du än så länge saknar i Nickeloden All-Stars?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.